JUAN J. COLOMER

L'obra de Juan J. Colomer ha sigut interpretada per orquestres com l'Orquestra Simfònica de San Francisco, Orquestra Simfònica Simón Bolívar, Orquestra Nacional Russa, Filharmònica de Los Angeles, Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra i Cor Arena de Verona, Orquestra Nacional de Budapest, Orquestra i Cor d'RTVE, Seül Orquestra Simfònica, Simfònica de San Diego, Orquestra de la Comunitat Valenciana (Les Arts), Orquestra Nacional de l'Equador, Simfònica de Galícia, Filharmònica de Jalisco, la Simfònica de Viena, l'Orquestra de París, etc., en prestigioses sales com el Carnegie Hall (NY), Tchaikovsky Concert Hall (Moscou), Elbphilharmonie (Hamburg), Teatro Real (Madrid) o Walt Disney Concert Hall (Los Angeles).

Ha rebut encàrrecs per part de l'Orquestra Nacional d'Espanya, International Horn Symposium, Concurs Internacional Philip Jones (França), Centre per a la Difusió de la Música Contemporània, Spanish Brass, Festival SBALZ d'Alzira, Fundación Autor, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Orquestra Simfònica de Dana Point (Califòrnia), Centre Nacional de Difusió Musical, Institut Valencià de la Música, Auditori de Barcelona.

En 2008, el CD "Passión española" de Plácido Domingo, amb orquestracions de Colomer, va guanyar un Grammy Llatí al Millor Àlbum Clàssic.

El seu ballet "Sorolla" encarregat pel Ballet Nacional d'Espanya, es va estrenar a Madrid en 2013.

La seua segona òpera "El Pintor" basada en Picasso, amb llibret d'Albert Boadella, va ser encarregada i estrenada pel Teatro Real en 2018 com a part de la celebració del 200 aniversari.

La seua òpera "Dulcinea XL" va ser estrenada el gener de 2019 per LA Grand Ensemble en Los Angeles.

És el fundador de “Artistic Soirées” una sèrie de concerts i col·laboracions artístiques, on una vegada al mes, el compositor obri les portes del seu loft en Los Angeles perquè el públic puga gaudir del millor de l'escena cultural de Los Angeles.

Així mateix, és el creador i director general del “LA Grand Ensemble“, format per músics de les institucions més prestigioses de Los Angeles, i el propòsit de les quals és el d'interactuar amb altres disciplines com a disseny d'escenari, il·luminació, vestuari, projeccions de vídeo i noves tecnologies.