El Cerrito High School Wind Symphony

La banda simfònica és un curs basat en la interpretació per a instrumentistes de vent fusta, metalls i percussió que busquen continuar millorant les seues capacitats musicals. Aquest curs intermedi s'enfoca a enfortir l'habilitat individual per a tocar, escoltar, llegir música i refinar l'expressió del conjunt a través d'un repertori acuradament seleccionat per a banda de vent. La instrumentació és limitada i es requereix una audició per a ser membre del conjunt. Es requereixen actuacions fora del lloc, tallers i seccionals de tots els membres.

PREMIS RECENTS

  • - 2021-22: Premi Superior Unànime; Festival de Bandes i Orquestres de la CMEA
  • - 2018-19: Premi Superior Unànime; Festival de Bandes i Orquestres de la CMEA
  • - 2017-18:
    • - Premi Superior Unànime; Festival de Bandes i Orquestres de la CMEA
    • - Primer premi; Festival del Patrimoni de Anaheim
    • - Primer premi; Festival del Patrimoni de Anaheim
    • - Laude de l'adjudicador; Festival del Patrimoni de Anaheim
  • - 2016-2017: Premi Superior Unànime; Festival de Bandes i Orquestres de la CMEA
  • - 2015-2016: Premi Superior; Festival de Bandes i Orquestres de la CMEA


Keith Johnson

Director de bandes en El Cerrito High School des de 2009, posseeix llicenciatura en música i màster en educació musical i direcció de bandes de vent de la Universitat Estatal de San José. Anteriorment, Keith va ocupar càrrecs com a director de bandes de jazz a l'Escola Intermèdia Portola en El Cerrito i director del Programa de Joves Músics de l'Escola de Jazz en Berkeley, on va fundar i va dirigir l'escola de jazz guanyadora del Premi Downbeat.

Keith també exerceix labors de jurat, conferenciant i director convidat a bandes d'honor i campaments d'estiu en el nord de Califòrnia. Els grups sota la seua direcció han rebut nombrosos premis, actuant en auditoris com el Carnegie Hall, el Symphony Hall de Chicago i en diversos festivals de jazz, com el Festivale de jazz de Montruex, North Sea, Umbria i Monterey, entre altres. Durant la seua permanència a l'Escola Secundària El Cerrito, el Conjunt de Jazz i la Banda van ser seleccionats per a actuar en la conferència d'educació musical de l'Estat de Califòrnia (CASMEC) en 2014 i 2018.

Keith ha format part de les juntes directives de l'Associació d'Educadors de Música de Califòrnia (CMEA), l'Aliança de Jazz de Califòrnia (CAJ), sent actualment president de la Secció de la Badia de CMEA. Ha rebut diversos premis d'ensenyament que inclouen el Mestre de l'Any de l'Escola Secundària El Cerrito en 2020, Premi a l'Educador de Jazz Excel·lent de la Secció de la Badia de CMEA en 2018, Mestre de la Setmana de KRON 4 el 2016, Gilbert T. Freitas de la Secció de la Badia de CMEA i el 2014 Premi a l'Excel·lència en l'Ensenyament de West County Ed. Fund i Mestre de l'Any del Districte Escolar Unificat de West Contra Costa.